به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، به کامل ترین آموزش ژله در پوست میوه خوش آمدید. در این دستور آشپزی قصد داریم تمام نکات مربوط به طرز تهیه ژله در پوست میوه را با شما در میان بگذاریم تا دسری عالی و بی نظیر برای عزیزانتان تدارک ببینید.
مواد لازم ژله در پوست میوه
پودر |
ژله |
میوه |
تازه |
آب به ازای هر بسته پودر ژله |
1 و 1/2 پیمانه |
طرز تهیه ژله
- میوه ها را خوب بشویید. سپس از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
- با یک قاشق مغز یا گوشت میوه را از پوست جدا کنید، بدون آن که پوست میوه آسیبی ببیند. یا میتوانید به وسیله دستگاه آبمیوه گیری، آب میوه ها را بگیرید و اگر چیزی از میوه روی پوست باقی مانده، با چاقو و به آرامی آن را بردارید. سپس پوست میوه ها را با دقت بشویید. چون اگر میوه روی پوست بماند باعث می شود ژله ی شما تلخ گردد.
- پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش و به روش بن ماری؛ یعنی روی بخار آب جوش روی کتری یا سماور حل نمایید. سپس از روی حرارت بردارید و نصف پیمانه آب سرد روی آن بریزید و هم بزنید. اگر روی بسته ژله دستور دیگری نوشته شده از آن تبعیت کنید اما میزان آب را کمتر بریزید تا ژله سفت تر و زیبا تر شود.
- پوست میوه ها را روی فنجان، لیوان، قالب کاپ کیک یا کاسه ای قرار دهید که حرکت نکنند و ثابت بمانند. سپس مایع ژله را در پوست میوه ها بریزید.
- اگر دوست دارید در ژله تان برای تزیین هسته میوه داشته باشد؛ میتوانید سیاه دانه، شکلات چیپسی یا کنجد سیاه در ژله ها بریزید. همچنین میتوانید به جای هسته؛ میوه های خرد شده و کوچک در ژله بریزید که همزمان هم ژله میوه ای داشته باشید و هم دسرتان خاص و منحصر بفرد باشد.
- ژله ها را در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد و سفت شود. برای این کار حداقل دو ساعت زمان نیاز است.
- وقتی ژله ها آماده شدند آن ها برش بزنید. برای برش زدن باید از چاقوی بسیار تیزی استفاده کنید که خیس و گرم شده باشد تا هنگام برش به ژله تان صدمه نزند و تمیز ببُرد.
- حالا دسر شما آماده ی سرو است.