
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،کیک ماکارونی و پنیر ایده جالبی است که میتوان آن را شکل دیگری از مک اند چیز دانست. این بار ماکارونی و پنیر با مقداری کالباس بیکن و پیاز سرخ شده مخلوط میشوند و در قالب فلزی به شکل کیک پخته میشوند. چیزی که بیشتر از همه طعم کیک ماکارونی و پنیر را تعیین میکند نوع پنیر است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
پنیر رنده شده | 3 پیمانه |
ماکارونی فرمی | 500 گرم |
کالباس بیکین دودی | 300 گرم |
پیاز | 1/2 پیمانه |
خامه | 2 پیمانه |
آرد | 1/3 پیمانه |
کره | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 5 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
بیشتر بخوانید:
حال پیاز و بیکن سرخ شده را به ماکارونی اضافه کنید. قدری هم نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ۵ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی و پنیر خنک شود. اگر تخم مرغ را به پنیر داغ اضافه کنید بلافاصله داخل آن سفت میشود و بعداً کیک خودش را نمیگیرد. تخم مرغها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید. وقتی مخلوط ماکارونی و پنیر خنک شد، تخم مرغهای همزده را به آن اضافه کنید.
خوب کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و بعد هم آرد بپاشید. مخلوط ماکارونی و پنیر را داخل قالب بریزید و به آرامی آن را فشار بدهید تا کمی فشرده شود. حال آن را ۳۵–۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً پخته و طلایی رنگ شود. میتوانید یکی دو دقیقه آخر شعله روی فر را روشن کنید تا روی کیک ماکارونی و پنیر هم طلایی شود.
۱۵ دقیقه صبر کنید قالب خنک شود سپس کیک را در ظرف مورد نظر برگردانید. برای سرو، ۱/۲ پیمانه سس پنیر باقیمانده را مجدداً گرم کنید و روی کیک بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان