یک آش پرطرفدار محلی

طرز تهیه آش دوغ

آش دوغ را می‌توان به عنوان یک میان وعده استفاده کرد . آماده کردن اش دوغ به زمان نسبتا کمی نیاز دارد.
کد خبر: ۱۲۷۶۲۵۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ، در تهیه آش دوغ عمدتا از حبوبات، سبزی، برنج، دوغ و در بعضی مناطق از گوشت قرمز استفاده می‌شود و علاوه بر طعم خوبی که دارد پر از خواص هم هست.

طرز تهیه آش دوغ

مواد لازم آش دوغ(ارومیه)

 

دوغ

۲ لیتر

سیر

۲ عدد

برنج

۱ پیمانه

سبزی آش

۷۰۰ گرم

نخود

۲۵۰ گرم

نمک و فلفل سیاه

به اندازه لازم

 

 طرز تهیه آش دوغ

 

  1. در اولین قدم برای پخت آش ارومیه، نخودها را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می‌کنیم.

  2. برنج را هم با کمی نمک از شب قبل، خیس می‌کنیم.

  3. نخود را با آب سرد آبکش کرده و در قابلمه‌ای که قصد داریم آش را در آن طبخ کنیم، با مقدار کافی آب می‌پزیم و پس از آن برنج را اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا برنج کاملا مغز پخت شود.

  4. سبزی خرد شده را به مواد قبلی درون قابلمه، اضافه می‌کنیم. در این مرحله باید در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا رنگ سبزی‌ها تیره نشود.

  5. گاهی آش را هم می‌زنیم و منتظر می‌مانیم تا سبزی آن پخته شود. در این مرحله آب زیادی در قابلمه وجود ندارد، زیرا در حین پخت آب آن تبخیر می‌شود و نیازی هم به اضافه کردن آب نیست. (به جای آب، دوغ اضافه می‌شود)

  6. 15دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را به آن اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا کاملا با آش، مخلوط شود. در این مرحله در ظرف باید کاملا باز باشد.

  7. 15دقیقه دیگر صبر می‌کنیم و در نهایت نمک و فلفل را به آن، اضافه می‌کنیم.

  8. در پایان موقع صرف کردن آش، سیر تازه خرد شده را به آن، اضافه می‌کنیم.

  9. آش دوغ ارومیه ای ما به همین سادگی آماده می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها