کد خبر: ۱۲۷۵۲۶۸

مواد لازم بستنی سرخ شده

بستنی وانیلی یا میوه‌ای (با طعم دلخواه)

۲ لیوان

کورن فلکس

به اندازه لازم

تخم مرغ

۲ عدد

آرد سفید الک شده

۱۰۰ گرم

دارچین

نصف قاشق چایخوری

روغن مایع

به مقدار لازم

 

طرز تهیه بستنی سرخ شده

طرز تهیه بستنی سرخ شده

  • ابتدا با اسکوپ درشت چند اسکوپ بستنی درست کنید و در یک سینی فلزی بچینید. سینی را به مدت ۱۲ الی ۱۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی‌ها حسابی یخ بزنند و سفت شوند. اگر بستنی‌ها یخ نزنند؛ موقع سرخ کردن به اصطلاح وا می‌روند.

  • پس از این مدت، بستنی‌ها را از فریزر خارج کنید. سپس در یک بشقاب مقداری پودر نان باگت یا آرد کورن فلکس بریزید و بستنی‌ها را در آن بغلتانید. (اگر بستنی چوبی سرخ شده دوست دارید در این مرحله در هر کدام از توپک‌های بستنی یک چوب بستنی فرو کنید و توپک بستنی را کمی فشار دهید تا مسطح‌تر شود.)

طرز تهیه بستنی سرخ شده

  • بستنی‌ها را دوباره در سینی فلزی بچینید و یک ساعت دیگر در یخچال، نگه دارید.

  • آرد سفید و تخم مرغ را در یک ظرف با هم مخلوط کنید. بهتر است با همزن دستی این مخلوط را هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.

  • حالا توپک‌های بستنی را از یخچال بیرون بیاورید، داخل خمیر فرو ببرید و سپس مجدداً در پودر نان بغلتانید تا روی آن‌ها کاملاً با پودر نان یا کورن فلکس، پوشانده شود.
  • توپک‌های بستنی را به‌ مدت یک ساعت دیگر در فریزر، قرار دهید.

  • در صورت تمایل، بعد از یک ساعت دوباره برای ضخیم‌تر شدن رویه بستنی و قبل از سرخ کردن، توپک‌ها را مجدداً در خمیر و پس از آن، در خرده نان بغلتانید.

طرز تهیه بستنی سرخ شده

  • توپک‌ها را داخل قابلمه‌ حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند.

  • پس از سرخ شدن، بستنی‌ها را به‌ وسیله کفگیر سوراخ‌دار از قابلمه خارج کرده و به‌ مدت ۱۵ دقیقه، روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها، گرفته شود.

  • در نهایت بستنی سرخ‌شده را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و با انواع سس شکلات، سس کارامل، سس شکلات سفید یا انواع کیک و میوه، سرو کنید.

منبع سایت ستاره

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها