در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از میزان،همیشه این سوال برای دانشمندان مطرح بوده که چرا غذاهای چرب موجب چاق شدن افراد میشود. در میان عوامل گوناگونی که در این زمینه شناسایی شده، تا به حال نقش یک عامل مهم کشف نشده باقی مانده بود.
بررسیهای جدید پژوهشگران حاکی است که رابطه مستقیمی میان رژیمهای غذایی مبتنی بر مصرف غذاهای چرب و از کار افتادن سیستم تبادل سیگنال میان مغز و دستگاه گوارش و به خصوص روده وجود دارد.
بر اساس این بررسی تبادل اطلاعات میان مغز و وروده به افراد کمک میکند تا از سیر شدن خود مطلع شوند. اما تحقیقات تازهای که در این زمینه در آمریکا صورت گرفته، نشان میدهد این ارتباط میان مغز و روده در زمان خوردن غذاهای چرب مختل میشود و مغز سیگنالهای حاکی از سیر شدن ارسال نمیکند. در نتیجه فرد کماکان احساس گرسنگی کرده و به غذا خوردن ادامه میدهد.
پژوهشهایی که در این مورد بر روی موشها صورت گرفته نیز همین امر را تایید میکند. به نظر میرسد مصرف غذاهای چرب بر روی تولید یک هورمون خاص که تعادلی در مصرف و دریافت انرژی در بدن انسان ایجاد میکند، تاثیر منفی میگذارد. تحقیقات بیشتر برای کسب اطلاعات دقیقتر در این زمینه ادامه دارد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: