در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از میزان ، آب بهترین و گواراترین نوشیدنی است که درطبیعت وجود دارد. آب معمولی عادی، نه خاصیت اسیدی دارد و نه خاصیت بازی که به اصطلاح به آن خنثی میگویند. اما هرقدر املاح و ترکیبات معدنی آن مانند کلسیم و منیزیم افزایش پیدا کند، درجه اسیدی آن کم و به درجه بازی آن افزوده میشود و درنهایت آبهای معدنی، آبهای قلیایی هستند.
آیا اسیدی یا قلیایی بودن تاثیری برسلامت دارد؟
قطعا بله. از آن جایی که خداوند حکیم است، هر چه را به صورت طبیعی آفریده قطعا بی حکمت نیست. آبی که خنثی باشد هیچ گونه تاثیر سوئی بر سلامت دهان و دندان ندارد و از طرفی مشکلات گوارشی را افزایش نخواهد داد.
آب اسیدی
آب اسیدی ازآن جایی که اسیدی است و خاصیت خورندگی دارد به افزایش فرسایش مینای دندان منجر میشود و پوسیدگی دندان را افزایش میدهد.
از طرفی در افرادی که مشکلات گوارشی مانند ورم معده یا گاستریت، التهاب مری زخم معده یا ریفلاکس دارند، دریافت اسید اضافه به تشدید مشکلات گوارشی آنها منجر میشود و به ویژه افزایش ریفلاکس و تشدید نفخ را به همراه دارد؛ لذا مصرف مکرر آن به خصوص به افرادی که مشکلات گوارشی یا پوسیدگیهای وسیع دندانی دارند، اصلا توصیه نمیشود.
آب قلیایی فیلترهای خانگی
آبهای معدنی که به صورت طبیعی وجود دارد به علت داشتن املاح بالا، خاصیت قلیایی دارد ومی تواند منجر به کم شدن اسید معده و کاهش مشکلات گوارشی در بعضی از افراد شود و از طرفی املاح کلسیم و منیزیم آن منجر به بهبود تامین کلسیم بدن میشود. به تازگی نتایج مطالعاتی نشان داده که آبهای معدنی طبیعی منجر به کاهش تجمعات اسید اوریک در بدن و کاهش دردهای مفاصل میشود. نکتهای که وجود دارد این است که آیا همه آبهای قلیایی که توسط فیلترها ایجاد میشوند مثل آبهای معدنی طبیعی مفیدند؟ پاسخ منفی است. این آب هادر بیشتر موارد با کربن قلیایی میشوند و خاصیت قلیایی خود را از املاح معدنی دریافت نمیکنند، به همین علت برای تامین املاح مناسب نیستند. همچنین دریافت مکرر کربن، ممکن است در ایجاد بعضی بیماریها موثر باشد.
در افرادی که دچار عفونت معده (هیلوباکترپیلوری) باشند، دریافت مکرر و زیاد آبهای قلیایی شده با فیلتر شاید به علت خنثی کردن اسید معده در کوتاه مدت علایم گوارشی را تخفیف دهد، اما به علت قلیایی کردن زیاد معده، احتمال رشد افراطی این باکتری در معده و سرطان را بالا خواهد برد. درخصوص دوغها و نوشابههای گازدار نیز همین موارد صدق خواهد کرد.
آب گازدار، اسیدی است. دی اکسیدکربن و آب، طی یک واکنش شیمیایی، اسید کربنیک تولید میکنند؛ نوعی اسید ضعیف که ثابت شده همان گیرندههای عصبی را در دهان شما تحریک میکند. این تحریک نوعی سوزش و گزش در دهان به وجود میآورد که برای بسیاری افراد تحریکآمیز و خوشایند است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد