به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، محمدحسن انتظاری، با اشاره به مصرف نوشیدنیهای حاوی کافئین مانند قهوه، چای و شیر کاکائو، اظهار کرد: مصرف قهوه، چای و کاکائو برای بیماریهای مزمن مانند دیابت یا بیماریهای قلبی مفید است؛ به شرطی که در حد متوسط مصرف شود و زیادهروی صورت نگیرد.
وی با بیان اینکه مصرف غلیظ قهوه و چای منجر به کم خونی میشود، افزود: مصرف این نوشیدنیها در افرادی که مبتلا به زخم معده بوده یا مستعد ابتلا به این بیماری هستند، موجب تشدید آن میشود و علاوه بر این ضربان قلب و فشارخون را نیز افزایش میدهد. به همین دلیل توصیه میشود که با احتیاط و به صورت رقیق مصرف شود تا فواید آن به حداکثر و عوارض آن به حداقل رسد.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان مانند قهوه و چای از سرطانها، دیابت و آلزایمر به صورت مستقیم جلوگیری میکند، اضافه کرد: میزان مصرف این دسته نوشیدنیها در تمام افراد به یک اندازه نیست و باید با احتیاط نوشیده شوند.
انتظاری پوکی استخوان و بیخوابی را از جمله عوارض مصرف بیش از اندازه قهوه دانست و افزود: قهوه به دلیل اینکه حاوی کافئین است موجب نشاط میشود و بسیاری از افراد با مصرف قهوه و چای خستگی خود را برطرف میکنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم