در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه با اشاره به خواص توت سیاه اظهار کرد: میوههای رنگی از مادهی بسیار مفیدی به نام آنتیاکسیدان برخوردار هستند که پزشکان و کارشناسان تغذیه این ماده را به عنوان یک ضد سرطان میشناسند.
وی بیان کرد: آنتیاکسیدان موجود در توت سیاه موجب از بین رفتن رادیکالهای آزاد شده و همین مساله سبب پیشگیری از انواع سرطانها در بدن میشود.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: توت سیاه حاوی ویتامین B بوده و بهترین ماده غذایی برای کاهش فشار خون محسوب میشود.
مظهری تأکید کرد: توت سیاه باعث رقیق شدن خون میشود، به خصوص در فصل بهار از غلیظ شدن خون جلوگیری میکند. به همین خاطر متخصصان تغذیه به افرادی که خونشان رقیق نیست توصیه میکنند که در فصل بهار از این ماده مقوی مصرف کنند.
وی ادامه داد: توت سیاه به عنوان یک ماده غذایی ریز مقوی به جای قند در کنار چای میتواند مفید باشد و این میوه برای مبتلایان به دیابت باعث تنظیم میزان قند خونشان میشود.
این متخصص تغذیه یادآور شد: توت سیاه باعث ترشح غده انسولین میشود و از کار افتادگی کامل لوزالمعده در افراد به خصوص مبتلایان به دیابت نوع ۲ جلوگیری میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد