سید مرتضی صفوی با اشاره به مواد غذایی که باعث باز نگه داشتن رگهای عروقی میشوند، گفت: غذاهایی که معمولاً برای باز شدن رگها مفید هستند بیشتر موادی است که آنتیاکسیدان دارند مثل ویتامینهای A,D,E که بیشتر در همه مواد غذایی به ندرت یافت میشوند و نمیگذارند رگها بگیرد.
وی افزود: بنابراین باید در غذاها ویتامین مثل ویتامین E در جوانه گندم و ویتامین D در مرکبات و ویتامین D در هویج که پیش ساز ویتامین A است و همینطور در سبزیجاتی که با رنگ سبز تیره و سبزیجات زرد و نارنجی ویتامین A دارند، ویتامین D در ماهیها و میگوها و در بعضی از روغنهای گیاهی یافت میشوند و اخیراً در شیر هم به صورت مکمل اضافه میکنند تا شیرها غنی شوند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: اگر مواد غذایی ویتامینها و آنتیاکسیدانها را داشته باشند میتوانند به راحتی رگها را باز کنند و کمک کنند به رگهای عروقی و مورد دیگر این است که این ویتامینها و آنتیاکسیدانها در املاح نیز یافت میشوند مثل املاح زینک و روی اینها همه مواد مناسبی هستند که باعث باز نگه داشته شدن رگهای عروقی میشوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود