عضو کمیسیون اجتماعی مجلس

برنامه «لوح و قلم» تلویزیون بسیار موفقیت آمیز است

مجتبی رحماندوست با اشاره به مفید بودن برنامه «لوح و قلم» عنوان کرد، اگر تلویزیون با ساخت چنین برنامه هایی اقدام به فرهنگ سازی کند، امکان ندارد در کاهش بی سوادی موفق نباشد.
کد خبر: ۸۶۰۵۶۹
برنامه «لوح و قلم» تلویزیون بسیار موفقیت آمیز است

مجتبی رحماندوست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برنامه «لوح و قلم» شبکه آموزش سیما اظهار کرد: تلویزیون می تواند اعجاز کرده و همه ناممکن ها را ممکن کند، این برنامه مقوله سوادآموزی را مورد توجه قرار داده است و به طور یقین می تواند موفقیت آمیز باشد.

وی ادامه داد: اگر تلویزیون با این تولیدات و برنامه های مشابه اقدام به فرهنگ سازی کند، امکان ندارد در کاهش بی سوادی موفق نباشد.

رحماندوست در گفتگو با مهر بیان کرد: موفقیت یک برنامه به طور کلی به دلایل مختلفی از جمله کیفیت آموزش، عوامل تهیه آن و ساعات مناسب پخش مرتبط است. این دلایل باعث می شود یک برنامه موفق باشد که «لوح و قلم» نیز انشالله از این گونه برنامه ها است.

برنامه «لوح و قلم» با مشارکت سازمان نهضت سواد آموزی هر روز ساعت ۲۰ از شبکه آموزش سیما پخش می شود.

این برنامه کلاس های آموزشی فرد به فرد را نمایش می دهد و از وسایل کمک آموزشی و انیمیشن و پویانمایی برای کمک به آموزش بهتر بهره برده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها