طرز تهیه: ابتدا کره را در یک قابلمه بریزید و بعد از ذوب شدن کرفس را که از قبل ریز خرد کردهاید به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه کرفس کمی نرم شد پیازچه را به همراه اسفناج خرد شده به آن بیفزایید. بعد از گذشت 5 دقیقه آب مرغ را به مواد سوپ اضافه کنید.
برای اینکه سوپ بافت یکدستی پیدا کند بعد از گذشت 20 دقیقه آن را در مخلوط کن بریزید و دوباره روی حرارت قرار دهید.
خامه را به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. در این مرحله نان تست را خرد کنید و روی هر قطعه را با کمی روغن زیتون چرب کنید و سپس فلفل سیاه بپاشید.
نانها را در یک سینی فر بچینید و به مدت 5 دقیقه در فر با شعله گریل قرار دهید تا نسبتا خشک شوند. این سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با نانهای آماده شده تزئین کنید.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد