jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۱۵۰۷۴ ۱۶ تير ۱۳۹۴  |  ۱۰:۴۵

مواد لازم: بادمجان کشیده و هم‌اندازه: 7 تا 8 عدد، گوشت چرخ کرده: 150 گرم، پیاز رنده شده: یک عدد متوسط، نمک، فلفل و زردچوبه و روغن: به میزان لازم، سس تند کچاپ: به میزان لازم، رب گوجه: یک قاشق غذاخوری پر.

رولت بادمجان

طرز تهیه: بادمجان‌ها را پوست گرفته و از طول، برش ورقه‌ای بزنید و در آب و نمک بگذارید. بعد از یک ساعت آنها را خشک و سرخ کنید. گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و ادویه مخلوط کنید و ورز دهید و کوفته قلقلی درست کنید و کمی تفت دهید و کنار بگذارید.

سپس یک ورق بادمجان سرخ شده را برداشته، یک عدد قلقلی را ابتدای آن بگذارید و آن را رول کنید و یک برش گوجه را با یک خلال به انتهای آن بزنید و به همین ترتیب همه رول‌ها را آماده کرده و در یک ظرف مناسب بچینید و روی آنها یک لیوان آب و نمک و سس کچاپ تند بریزید و روی حرارت قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد در دیس مناسبی کشیده و اطراف آنها را با جعفری و خیار شور و زیتون تزئین و میل کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
ورود بورسی پرابهام

ورود بورسی پرابهام

با گسترش بازار سرمایه و رکوردزنی شاخص بورس در ماه‌های اخیر، بسیاری از شرکت‌ها متقاضی حضور در بورس و عرضه عمومی سهام خود در بازار سرمایه هستند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر