jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۷۹۵۸۶۸   ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴  |  ۰۸:۱۴

جام جم سرا- مواد لازم: گوشت فیله گوساله: ۲ تکه، گوشت فیله مرغ: ۴ تا ۵ عدد، قارچ: ۳۰۰ گرم، فلفل دلمه: ۱ عدد، نمک و فلفل: به میزان لازم، سیر: ۲ تا ۳ عدد، پیاز: ۱ عدد بزرگ، روغن: به میزان لازم، سیب‌زمینی: ۲ عدد متوسط.

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

طرز تهیه:

ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید.
سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید.
گوشت گوساله و مرغ را به ورقه‌های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید.
قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و به گوشت‌های ورقه‌ای و سرخ شده بیفزایید (قبل از سرخ کردن قارچ‌ها، یک قاشق آب‌لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود).
اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنید.
در ظرف را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعم‌دار شوند.
سیب‌زمینی را خلال کرده، کمی آب‌پز کنید (دقت کنید نیمه‌پز شده باشد). سپس آن‌ها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.
غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب‌زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید. همچنین می‌توانید همه مخلفات آماده شده را در نان گذاشته به شکل ساندویچ مصرف کنید. (جام جم سرا)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
تهش دم مغازه بخری بخوری یه چیز دیگست
بقول یكی از دوستان كلا ساندویچ كثیف یه چیز دیگست
۰
۰
نرم افزار موبایل
-
۰۶:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
اینكه گفتی واس ماس یا واس اوناس....؟
۰
۰
نرم افزار موبایل
-
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۳
خیلی خوب شده بود
۰
۰

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها