آموزش آشپزی

طرز تهیه یک کوفته متفاوت: «کله گنجشکی دو رنگ»

جام جم سرا- مواد لازم: گوشت چرخ کرده مرغ: ۲۰۰ گرم، گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفندی: ۲۰۰ گرم، پیاز سرخ شده: ۳ قاشق غذاخوری، پیاز: ۲ عدد، رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری، روغن: به میزان لازم، سبزی معطر خشک: یک قاشق غذاخوری، زرد چوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم، سیب‌زمینی خرد شده: ۲ عدد، آب: ۵ لیوان، آب‌لیمو: ۲ قاشق غذا خوری.
کد خبر: ۷۸۳۴۴۳

طرزتهیه:

ابتدا گوشت قرمز را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و به‌صورت کوفته‌های کوچک درست کنید. گوشت مرغ را هم به همین نحو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل جداگانه مخلوط کرده و ورز دهید و به‌صورت کوفته در آورید و همه کوفته‌ها را کمی سرخ کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و سبزی‌های معطر و رب گوجه فرنگی را هم تفت داده و آب را به آن اضافه کرده و بگذارید تا جوش بیاید، ابتدا کوفته‌های گوشت گوساله را درون سس بیندازید و بعد از ده دقیقه جوشیدن، کوفته‌های مرغ را هم اضافه کنید. سیب زمینی‌های خرد شده را هم تفت داده، به غذا افزوده و حرارت را کم کنید تا سس به خورد کوفته‌ها برود و جا افتاده شود. آبلیمو را هم به آن افزوده و بعد غذا را در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک و پیاز ترشی میل کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۲
۰
۰
وقتی قراره مصرف روغن را كم كنیم چه اشكالی داردمواد رابدون سرخ كردن درسس بریزیم
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها