طرز تهیه:
ابتدا نشاسته و شکر را در شیر سرد بریزید و مخلوط کنید تا خوب حل شود.
سپس ظرف محتوی این مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید.
وقتی شیر داغ شد کره، وانیل، گلاب و زعفران را اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا مواد غلیظ شود و تقریبا رد قاشق روی آن بماند.
مواد را از روی حرارت بردارید و در ظرفهای مخصوص دسر بریزید و در یخچال بگذارید.
بعد از خنک شدن روی آن را با تکههای موز تزیین و میل کنید. (جام جم سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
سپاس