طرز تهیه:
ابتدا نشاسته و شکر را در شیر سرد بریزید و مخلوط کنید تا خوب حل شود.
سپس ظرف محتوی این مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید.
وقتی شیر داغ شد کره، وانیل، گلاب و زعفران را اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا مواد غلیظ شود و تقریبا رد قاشق روی آن بماند.
مواد را از روی حرارت بردارید و در ظرفهای مخصوص دسر بریزید و در یخچال بگذارید.
بعد از خنک شدن روی آن را با تکههای موز تزیین و میل کنید. (جام جم سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
سپاس