روش تهیه:
بعد از سرخ کردن پیاز و تف دادن سبزی بدون روغن در ماهیتابه آنها را با هم مخلوط می کنیم و سپس ادویه را اضافه می کنیم . بعد از آن میگو هارا که پاک کرده ایم را به سبزی تف داده شده اضافه می کنیم. برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و مواد ماهیتابه را روی برنج ریخته و باقیمانده برنج را روی مواد می ریزیم وبعد از دم کشیدن با کشمش روی غذا تزیین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز اصفهان
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد