نوانما جام جم نما کد خبر: ۷۸۰۵۲۳   ۲۶ اسفند ۱۳۹۳  |  ۰۷:۴۵

مواد لازم برای تهیه پلو بندری: برنج: 2 پیمانه، پیاز خرد شده: 1 عدد، سیر خرد شده: 3 تا 4 عدد، فلفل سبز تند: 1 تا 2 عدد، گوجه فرنگی: 1 عدد، کنسرو ماهی: 1 قوطی، شوید خرد شده: 30 گرم، نمک – فلفل – زردچوبه – زعفران: هر یک به میزان لازم.

آموزش آشپزی / پلو بندری

طرز تهیه پلو بندری:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت می دهیم. سیر خرد شده را هم به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. زردچوبه ، ادویه و تن ماهی را با مواد تفت داده و نمک و فلفل ، گوجه فرنگی ،فلفل سبزتند و کمی از شوید را به آن می افزاییم.برنج رابه حالت دمی می پزیم و کمی شوید به آن می زنیم.برای ته دیگ برنج از کاهو استفاده می کنیم. کمی روغن در قابلمه ریخته و برگ های پهن کاهو را در کف قابلمه گذاشته و برنج دم کرده را درون قابلمه ریخته و از مواد آماده شده روی پلو ریخته و مقداری زعفران روی آن می ریزیم و به این ترتیب لایه لایه کار را ادامه می دهیم تا پلو و مواد تمام شود. سپس آن را با درجه حرارت کم روی گاز قرار می دهیم. پس از یک ساعت ونیم پلو بندری خوشمزه ما آماده است.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: