طرز تهیه:
ابتدا مرغ را به تکههای کوچک برش بزنید و همراه پودر سیر و عصاره مرغ و پیاز و پنیر پیتزا در غذاساز بریزید و بهصورت خمیر چسبنده در آورید. فلفل و نمک را هم اضافه و بعد در یک ظرف پودر پفک و آرد سوخاری و فلفل را مخلوط کنید. خمیر مرغ را یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. از مواد خمیر، به اندازه یک گردو بردارید و پس از فرم دادن، در مخلوط پودر پفک و آرد سوخاری و فلفل بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
اگر به جای گوشت مرغ، از گوشت قرمز استفاده کنید، ناگت گوشت تهیه کردهاید. ناگتها را در دیس مناسب چیده و اطراف آن را با چند برش لیمو و سیبزمینی سرخ شده یا پوره سیبزمینی و زیتون تزئین کرده و با نان میل کنید. (جام جم سرا)
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد
حسن عزالدین، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» تصریح کرد