طرز تهیه:
ابتدا مرغ را به تکههای کوچک برش بزنید و همراه پودر سیر و عصاره مرغ و پیاز و پنیر پیتزا در غذاساز بریزید و بهصورت خمیر چسبنده در آورید. فلفل و نمک را هم اضافه و بعد در یک ظرف پودر پفک و آرد سوخاری و فلفل را مخلوط کنید. خمیر مرغ را یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. از مواد خمیر، به اندازه یک گردو بردارید و پس از فرم دادن، در مخلوط پودر پفک و آرد سوخاری و فلفل بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
اگر به جای گوشت مرغ، از گوشت قرمز استفاده کنید، ناگت گوشت تهیه کردهاید. ناگتها را در دیس مناسب چیده و اطراف آن را با چند برش لیمو و سیبزمینی سرخ شده یا پوره سیبزمینی و زیتون تزئین کرده و با نان میل کنید. (جام جم سرا)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور مطرح شد
امین شجاعی، کارگردان و تهیهکننده مینیسریال «دم زندگی» در گفتوگو با «جامجم» از شیرینیهای تولید اثر تلویزیونی در فضای کرمان گفت