مواد لازم برای تهیه خاگینه عدس: تخم مرغ: 4 تا 5 عدد، عدس: نیم پیمانه، قارچ: صد گرم، فلفل دلمه ای نگینی شده: 2 قاشق سوپخوری، پیاز سرخ شده: دو قاشق سوپ خوری، شیر یا خامه: یک قاشق سوپ خوری، پنیر پیتزا: 100 گرم ، پنیر پارمزان: دو قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل: هر یک به مقدار لازم.
کد خبر: ۷۶۹۳۳۴
آموزش آشپزی / خاگینه عدس

روش تهیه خاگینه عدس:
ابتدا میکس فلفل دلمه ای و قارچ که آب آن گرفته شده و عدس پخته شده و پیاز داغ را همراه با نمک و فلفل مخلوط می کنیم. بعد از آن تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و در داخل تابه همراه روغن می ریزیم. در حدی که تخم مرغ خودش را بگیرد کمی پنیر پارمزان را روی مواد میکس و تخم مرغ می ریزیم تا طعم بگیرد و در آخر مواد میکس را روی تخم مرغ می ریزیم و در آخر پنیر پیتزا را را روی مواد ریخته و به صورتی که در فیلم نشان داده شده تخم مرغ را روی مواد قرار می دهیم.

منبع: شبکه استانی مرکز اصفهان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها