روش تهیه خاگینه عدس:
ابتدا میکس فلفل دلمه ای و قارچ که آب آن گرفته شده و عدس پخته شده و پیاز داغ را همراه با نمک و فلفل مخلوط می کنیم. بعد از آن تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و در داخل تابه همراه روغن می ریزیم. در حدی که تخم مرغ خودش را بگیرد کمی پنیر پارمزان را روی مواد میکس و تخم مرغ می ریزیم تا طعم بگیرد و در آخر مواد میکس را روی تخم مرغ می ریزیم و در آخر پنیر پیتزا را را روی مواد ریخته و به صورتی که در فیلم نشان داده شده تخم مرغ را روی مواد قرار می دهیم.
منبع: شبکه استانی مرکز اصفهان
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد