برای تهیه خرمای کمر بندی که یک دسر خوشمزه است ابتدا 400گرم خرما ومقداری گردو و50گرم آرد و سه قاشق غذا خوری شیر و دو عدد تخم مرغ تهیه کرده آنگاه خمیر خرما را آماده می کنیم. کره را ورق ورق کرده با شیر هم می زنیم بعد خاکه قند اضافه می کنیم ودوباره هم می زنیم نصف زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم وهم می زنیم .بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم ویا شیر، تخممرغ و روغن مایع را با مفتول دستی میزنیم تا مخلوط شود. آرد و نمک را کمکم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد و آن را به مدت پنج تا شش دقیقه ورز میدهیم. سپس خمیر را به مدت یک تا دو ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم.هسته خرما را خارج کرده و گردو را وسط خرما میگذاریم. خمیر را روی سطح کار مثل لواش نازک باز میکنیم و با رولت بر، نوارهای نازک برش زده و به صورت کمربند روی خرما قرار میدهیم و با قالب گل مینا از خمیر قالب زده و روی کمربند میپیچیم ودر روی آن از مروارید خوراکی ومغز پسته می گذاریم . بعد در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم به مدت 10 دقیقه قرار داده تا پخته شود و روی آنها طلایی شود پس از پخت روی خرما شربت میریزیم.همه مواد شربت را با هم مخلوط و روی حرارت به مدت پنج دقیقه میجوشانیم و از روی حرارت بر میداریم.

منبع: شبکه استانی تابان مرکز یزد
آموزش آشپزی / شیرینی گردویی
آموزش آشپزی / آش ماش
آموزش آشپزی / ته انداز میگو
آموزش آشپزی / پلو بندری
آموزش آشپزی / ته چین ماهی
آموزش آشپزی / شیرینی برنجی با تخم خرفه
آموزش آشپزی / سوپ قارچ با سیب زمینی
آموزش آشپزی / قطلمه
آموزش آشپزی / شامی کباب
آموزش آشپزی / شیرینی بادام و گردو
آموزش آشپزی / بیسکویت کرهای
آموزش آشپزی / گراتن سیب زمینی
آموزش آشپزی / مسقطی با پودر کاستر
آموزش آشپزی / دسر نشاسته وانیلی
آموزش آشپزی / ساندویچ بادام زمینی
آموزش آشپزی / نان شیرمال
آموزش آشپزی / دیبیجا
آموزش آشپزی / شیرینی نوروزی
آموزش آشپزی / ژله چتری
آموزش آشپزی / کیک هویج
آموزش آشپزی / خورش نعناع جعفری
آموزش آشپزی / دسر گلدانی
آموزش آشپزی / فرنی با ژله
آموزش آشپزی / آش شله قلم کار
آموزش آشپزی / نان اسفناج آفتابگردان
آموزش آشپزی / کیک سیب
آموزش آشپزی / ماکارونی با فیله مرغ
آموزش آشپزی / کوفته با زرشک
آموزش آشپزی / رولت لازانیای مرغ
آموزش آشپزی / مسقطی چهار مغز
آموزش آشپزی / تارت قارچ و پیازچه
آموزش آشپزی / خاگینه عدس
آموزش آشپزی / کیک کشمشی
آموزش آشپزی / مرغ مجلسی
آموزش آشپزی / خورش خلال بادام
آموزش آشپزی / میگو پلو با گردو و نخود فرنگی
آموزش آشپزی / پاستای بادمجان
آموزش آشپزی / خورش آلو اسفناج
آموزش آشپزی / غذای محلی شلمین
آموزش آشپزی / سالاد سیب زمینی و ذرت
آموزش آشپزی / پیراشکی مربایی
آموزش آشپزی / نان سبدی
آموزش آشپزی / تاس کباب شیرازی
آموزش آشپزی / دسر کرم با لیمو
آموزش آشپزی / پیتزای چیکن استروگانف
آموزش آشپزی / آش غورابه
آموزش آشپزی / شیرینی لطیفه
آموزش آشپزی / کباب چوبی فیله مرغ
آموزش آشپزی / خورش باقالی یا باقالی قاتوق
آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی
آموزش آشپزی / فرنی با شربت آلبالو
آموزش آشپزی / دلمه کلم برگ
آموزش آشپزی / حلوای کدو حلوایی
آموزش آشپزی / چیزکیک
آموزش آشپزی / کراکت ماهی
آموزش آشپزی / کتلت سینه مرغ
آموزش آشپزی / کالباس خانگی
آموزش آشپزی / املت جو پرک
آموزش آشپزی / رول مرغ آجیلی
آموزش آشپزی / نان قیسی و پرتقال
آموزش آشپزی / خوراک قارچ و ذرت
آموزش آشپزی / پلو با قارچ و نخود فرنگی
آموزش آشپزی / دسر شارلوت انار
آموزش آشپزی / کباب زردک
آموزش آشپزی / ساندویچ لقمه سیب و دارچین
آموزش آشپزی: طرز تهیه قطاب کدو حلوایی
آموزش آشپزی / فیله سوخاری پولک دار
آموزش آشپزی / کاپ کیک هویج و آناناس
آموزش آشپزی / خوراک بوقلمون
خوراک گل کلم
آموزش آشپزی / کوکیز شکلاتی
آموزش آشپزی / ساندویچ کوکو سبزی
آموزش آشپزی / کیک لقمهای مغزدار سمولینا
آموزش آشپزی / خورش هویج با جوانه ماش
3 فنجان صبحانه خوشمزه
آموزش آشپزی / دلمه خوزستانی(محشی الخضروات)
آموزش آشپزی / دسر آلوئه ورا
آموزش آشپزی / کوکوی ذرت
آموزش آشپزی / خوراک مرغ و قارچ
طرز تهیه کلوچه خرمایی
آموزش آشپزی / پای اسفناج
آموزش آشپزی / دسر پای توت فرنگی
آموزش آشپزی / مربای خرمالو
کیک هویج
آموزش آشپزی / اسکلی (فیلم)
آموزش آشپزی / آش اسفناج
آموزش آشپزی / شیرپلوی تبریز
آموزش آشپزی / ته چین شمالی
آموزش آشپزی / ماهی سیر داغ شمالی
آموزش آشپزی / دسر پاناکوتا
آموزش آشپزی / املت سیب زمینی با تخم بلدرچین
دسر نارگیلی
آموزش آشپزی / کوکوی مرغ
آموزش آشپزی / ماکارونی قالبی
آموزش آشپزی / موس ماهی با سبزیجات
آموزش آشپزی / پاستا کلم بروکلی
آموزش آشپزی / دسر کدو حلوایی با موز
آموزش آشپزی / دسر قهوه
آموزش آشپزی: کشمش پلو با گردو
آموزش آشپزی: آش توکی