نوانما جام جم نما کد خبر: ۷۶۵۸۲۷   ۱۵ بهمن ۱۳۹۳  |  ۰۷:۴۵

برای تهیه خرمای کمر بندی که یک دسر خوشمزه است ابتدا 400گرم خرما ومقداری گردو و50گرم آرد و سه قاشق غذا خوری شیر و دو عدد تخم مرغ تهیه کرده آنگاه خمیر خرما را آماده می کنیم. کره را ورق ورق کرده با شیر هم می زنیم بعد خاکه قند اضافه می کنیم ودوباره هم می زنیم نصف زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم وهم می زنیم .بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم ویا شیر، تخم‌مرغ و روغن مایع را با مفتول دستی می‌‌زنیم تا مخلوط شود. آرد و نمک را کم‌کم اضافه می‌‌کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد و آن را به مدت پنج تا شش دقیقه ورز می‌‌دهیم. سپس خمیر را به مدت یک تا دو ساعت در دمای محیط استراحت می‌‌دهیم.هسته خرما را خارج کرده و گردو را وسط خرما می‌‌گذاریم. خمیر را روی سطح کار مثل لواش نازک باز می‌‌کنیم و با رولت بر، نوارهای نازک برش زده و به صورت کمربند روی خرما قرار می‌‌دهیم و با قالب گل مینا از خمیر قالب زده و روی کمربند می‌‌پیچیم ودر روی آن از مروارید خوراکی ومغز پسته می گذاریم . بعد در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم به مدت 10 دقیقه قرار داده تا پخته شود و روی آنها طلایی شود پس از پخت روی خرما شربت می‌ریزیم.همه مواد شربت را با هم مخلوط و روی حرارت به مدت پنج دقیقه می‌‌جوشانیم و از روی حرارت بر می‌‌داریم.

آموزش آشپزی / خرمای کمربندی

منبع: شبکه استانی تابان مرکز یزد

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: