
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با مقداری آب مخلوط کرده و وقتی حالت اسفنجی گرفت آن را حل می کنیم و به صورت غیر مستقیم روی حرارت می گذاریم تا مایع روان شود. در این فاصله شیر را در ظرفی ریخته تا شیر گرم شود. بعد از آن شکر و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و به شیر اضافه می کنیم. از پوست رنده شده لیمو استفاده می کنیم به این دلیل که عطر بسیار خوبی به دسر می دهد. سپس خامه و پوست لیمو را اضافه و بعد از اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شدند دسر را در ظرف مورد نظر می ریزیم و قسمت بالایی آن را با ژله سبز رنگ پر کرده و می گذاریم تا کاملا بسته شود. پوست لیمو را به شکل گل در می آوریم و با چتر و توت فرنگی آن را تزئین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده
سهیل اسعد، مجری آرژانتینی تلویزیون مهمان روزنامه جامجم شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با پروفسور جان دان، استاد دانشگاه کمبریج:
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»