طرز تهیه:
سیبزمینیها را با آب و نمک بپزید و پوست بگیرید. شکر را در ظرفی با حرارت ملایم کارامل کنید. بعد شکر حل شده را کنار بگذارید و کره را به آن اضافه کنید تا با حرارت شکر، حل شود. دوباره ظرف را روی حرارت گذاشته و سیبزمینیها را به مواد اضافه کنید و کمکم بچرخانید تا عسلی رنگ شود و سپس در ظرف مناسبی بگذارید و روی آنها را نمک و فلفل بپاشید و میل کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت