کیک لقمه‌ای مغزدار سمولینا یک شیرینی خوشمزه است که طرز تهیه آن آسان بوده و در این قسمت از برنامه آموزش آشپزی می‌توانید با تهیه آن آشنا شوید.
کد خبر: ۷۵۰۲۵۷
آموزش آشپزی / کیک لقمه‌ای مغزدار سمولینا

مواد لازم:
کیک اسفنجی 200 گرم
یک لیتر آب
5 قاشق غذاخوری روغن
پودر قهوه 1 قاشق مربا خوری
پودر کاکائو 2 قاشق مربا خوری
گردو خرد شده 1.5 پیمانه
1 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
خامه به مقدار لازم
پودر پسته به مقدار لازم
پودر نارگیل به مقدار لازم
روش تهیه:
شکلات را به روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید و با مارمارلاد خوب مخلوط کرده و بگذارید تا خنک و سفت بشود. آب و روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاید. سپس از روی حرارت برداشته و بیکینگ پودر، سمولینا، آرد گندم، شکر،وانیل شکری را اضافه و هم بزنیند. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه و هر بار خوب هم بزنید.سپس بگذارید کمی از داغی بیفتد. حالا از این مواد به اندازه به توپ کوچک جدا کنید و وسطش را با مارمالاد شکلاتی پر کنید. توی ظرف گودی آب بریزید و بجوش بیاورید و توپ ها را توی آب جوش بندازید و بگذارید 10 دقیقه بپزد بعد از داخل آب در آورده و بگذارید آبش برود و توی پودر سوخاری و شکر بغلطانید.

منبع: شبکه استانی خوزستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها