مواد لازم:
کیک اسفنجی 200 گرم
یک لیتر آب
5 قاشق غذاخوری روغن
پودر قهوه 1 قاشق مربا خوری
پودر کاکائو 2 قاشق مربا خوری
گردو خرد شده 1.5 پیمانه
1 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
خامه به مقدار لازم
پودر پسته به مقدار لازم
پودر نارگیل به مقدار لازم
روش تهیه:
شکلات را به روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید و با مارمارلاد خوب مخلوط کرده و بگذارید تا خنک و سفت بشود. آب و روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاید. سپس از روی حرارت برداشته و بیکینگ پودر، سمولینا، آرد گندم، شکر،وانیل شکری را اضافه و هم بزنیند. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه و هر بار خوب هم بزنید.سپس بگذارید کمی از داغی بیفتد. حالا از این مواد به اندازه به توپ کوچک جدا کنید و وسطش را با مارمالاد شکلاتی پر کنید. توی ظرف گودی آب بریزید و بجوش بیاورید و توپ ها را توی آب جوش بندازید و بگذارید 10 دقیقه بپزد بعد از داخل آب در آورده و بگذارید آبش برود و توی پودر سوخاری و شکر بغلطانید.
منبع: شبکه استانی خوزستان
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر