نوانما جام جم نما کد خبر: ۷۴۶۷۴۹   ۱۷ آذر ۱۳۹۳  |  ۱۰:۳۰

مواد لازم جهت تهیه دسر پای توت فرنگی : خامه: یک پاکت شکر: یک پیمانه زرده تخم مرغ: 3 عدد کیک اسفنجی پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری پوره توت فرنگی: یک لیوان شیر: یک لیوان آّب: به میزان لازم. طرز تهیه: ابتدا شکر را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده و با هم زن برقی به هم می زنیم تا کاملا کشدار شود. شیر را روی اجاق گاز می گذاریم تا کمی گرم شود. پودر ژلاتین را در ظرفی میریزیم و مقداری آب سرد میریزیم و با قاشق آن را به هم می زنیم. سپس داخل آبی که در حال جوشیدن است می گذاریم تا به صورت غیر مستقیم آب گرم شود. در این فاصله شیر که گرم شد زرده و شکری را که ترکیب کرده بودیم اضافه می کنیم. یک پاکت فریزر روی ظرف گذاشته و کیک را روی آن می گذاریم. اکنون مقداری از خامه و پودر توت فرنگی و پودر ژلاتین را به مواد روی گاز اضافه کرده، وقتی که کاملا مخلوط شدند اجازه یم دهیم تا سرد شود. بعد از اینکه کمی خنک شد روی کیک می ریزیم و به مدت دوساعت در یخچال می گذاریم. سپس آن را با خامه و روکش توت فرنگی تزئین می کنیم.

آموزش آشپزی / دسر پای توت فرنگی

منبع: شبکه استانی لرستان

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: