مواد لازم جهت تهیه حلوای انگشت پیچ :
کره و روغن: 350 گرم ،
آب و گلاب: 300 گرم،
شکر 300 گرم،
آرد 300 گرم،
هِل و دارچین: 1 قاشق چایخوری.
دستور تهیه: آب و گلاب و شکر را کمی می جوشانیم و می گذاریم خنک بشود. آرد گندم را تفت می دهیم تا رنگش قهوه ای روشن بشود. بعد آرد رو الک می کنیم. روغن و کره را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن کاملاً ذوب و با آرد مخلوط بشود. از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا از جوش بیافتد. سپس آن را دوباره روی حرارت می گذاریم و شربت رو با احتیاط و کم کم اضافه می کنیم، هِل را می ریزیم و هم می زنیم تا حلوا مخلوط و یکدست بشود و به روغن بیافتد. آن را از روی حرارت برمی داریم و در ظرف می ریزیم و دارچین می پاشیم و تزئین می کنیم.
نکاتی در مورد تهیه حلوای انگشت پیچ: بهتر است که آرد رو قبل و بعد از تفت دادن الک کنیم. با قاشق چوبی دسته بلند هم بزنیم تا به تبخیر شدن آب درون آرد کمک بیشتری بشود و زودتر قهوه ای بشود ( قاشق دسته بلند: برای اینکه دست نسوزد). موقع هم زدن شربت توی حلوا، بهتراست دستکش پارچه ای بپوشیم تا حلوایی که احتمالاً روی دست ها می پاشد باعث سوختگی نشود.
منبع: isfahan.irib.ir
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد