حلوای انگشت پیچ نوعی شیرینی مقوی و خوشمزه است که در این برنامه آموزش آشپزی طرز تهیه آن ارائه می شود.
کد خبر: ۷۳۱۷۳۳
آموزش آشپزی / حلوای انگشت پیچ

مواد لازم جهت تهیه حلوای انگشت پیچ :

کره و روغن: 350 گرم ،

آب و گلاب: 300 گرم،

شکر 300 گرم،

آرد 300 گرم،

هِل و دارچین: 1 قاشق چایخوری.

دستور تهیه: آب و گلاب و شکر را کمی می جوشانیم و می گذاریم خنک بشود. آرد گندم را تفت می دهیم تا رنگش قهوه ای روشن بشود. بعد آرد رو الک می کنیم. روغن و کره را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن کاملاً ذوب و با آرد مخلوط بشود. از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا از جوش بیافتد. سپس آن را دوباره روی حرارت می گذاریم و شربت رو با احتیاط و کم کم اضافه می کنیم، هِل را می ریزیم و هم می زنیم تا حلوا مخلوط و یکدست بشود و به روغن بیافتد. آن را از روی حرارت برمی داریم و در ظرف می ریزیم و دارچین می پاشیم و تزئین می کنیم.
نکاتی در مورد تهیه حلوای انگشت پیچ: بهتر است که آرد رو قبل و بعد از تفت دادن الک کنیم. با قاشق چوبی دسته بلند هم بزنیم تا به تبخیر شدن آب درون آرد کمک بیشتری بشود و زودتر قهوه ای بشود ( قاشق دسته بلند: برای اینکه دست نسوزد). موقع هم زدن شربت توی حلوا، بهتراست دستکش پارچه ای بپوشیم تا حلوایی که احتمالاً روی دست ها می پاشد باعث سوختگی نشود.

منبع: isfahan.irib.ir

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مریم
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۳۳ - ۱۱ تير ۱۳۹۴
۰
۰
توضیحاتتون،اصلا كامل نبود

نیازمندی ها