پیتزا لقمه ای غذایی است کم هزینه و خوشمزه که طرز تهیه آن در این بخش از برنامه آشپزی آموزش داده می شود.
کد خبر: ۷۳۰۷۳۱
آموزش آشپزی / پیتزا لقمه ای

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا لقمه ای:

آب: 3 الی 4 پیمانه،

آرد: 3 پیمانه،

تخم مرغ: 1عدد،

ماست: نصف پیمانه،

روغن مایع: نصف پیمانه،

شکر: 1 قاشق مربا خوری،

خمیر مایه: 1 قاشق سوپ خوری.

مواد میانی پیتزا لقمه ای:

گوشت چرخ کرده: 200 گرم،

قارچ200 گرم،

فلفل دلمه: 1 عدد،

پنیر پیتزا و سس گوجه فرنگی: به میزان لازم.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای: ابتدا آب گرم را درون ظرف ریخته، خمیر مایه و شکر را درون آن حل می کنیم. سپس ماست را اضافه کرده و روغن را روی مواد ریخته و هم می زنیم. در آخر کار یک عدد تخم مرغ را پس از اینکه هم زدیم به مواد اضافه می کنیم. آرد و نمک به خمیر اضافه می کنیم. مقدار آرد باید به حدی باشد که چسبندگی خمیر کم باشد. خمیر را به مدت 2 ساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر به عمل بیاید. پس از 2 ساعت خمیر را کمی ورز داده و سپس آنرا پهن می کنیم. گوشت چرخ کرده را آماده می کنیم، قارچ و فلفل دلمه ای به آن اضافه کرده و پنیر پیتزا را با مواد مخلوط می کنیم. محدوده کار را روی خمیر مشخص می کنیم و قالب می زنیم. روی خمیر را سس زده و مواد میانی را روی آن می گذاریم. دقت شود که مواد میانی آبدارنباشد. خمیر دیگری را روی این مواد قرار داده، لبه های خمیر را محکم می کنیم و با قالب آنرا برش می زنیم. روی کار را با تخم مرغ و زعفران پوشش می دهیم. پیتزا لقمه ای های آماده شده را درون فر با دمای 200 درجه قرار می دهیم. پس از نیم ساعت پیتزا لقمه ای آماده است.

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها