شاید بسیاری از ما تاکنون مربای گوجه فرنگی نخورده باشیم و اصلا تصوری هم از آن نداشته باشیم. در این برنامه آشپزی طرز تهیه این مربا آموزش داده می‌شود.
کد خبر: ۷۲۶۳۶۷
آموزش آشپزی / مربای گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه مربای گوجه فرنگی:

شکر: 500 گرم،

گوجه فرنگی: 4 عدد،

سیب شیرین: 1 عدد،

آبلیمو: به مقدار کافی،

دارچین: به میزان لازم.

طرز تهیه : ابتدا پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و آنها را ریز خرد کرده و درون ظرف لعابی می ریزیم . سپس سیب را پوست کنده، رنده کرده و به ظرف اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم و تا حدود 15 دقیقه تا زمانی که آب گوجه فرنگی از آن جدا شود و به خورد سیب برود آن را حرارت می دهیم. سپس شکر و آبلیمو را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 15 دقیقه روی حرارت بجوشد تا زمانی که حالت ژله ای پیدا کند، قوام بیاید و غلیظ شود. کفی که روی مربا به وجود می آید را بر می داریم چون باعث تلخی مربا می شود. 5 دقیقه آخر چوب دارچین را به آن اضافه کرده ، در ظرف را می گذاریم و یک شب تا صبح آنرا به این حالت نگه داشته و سپس چوب دارچین را برمی داریم و مربا را داخل شیشه می ریزیم.

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز فارس

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
یک عارف انقلابی

گفت‌وگوی جام‌جم با علی سرلک درباره ویژگی‌ های شخصیتی آیت‌ا... فاطمی‌ نیا

یک عارف انقلابی

نیازمندی ها