مواد لازم برای پخت هواری میگو یا ماهی :
برنج: 3 پیمانه،
سیر: 3یا 2 حبه،
نمک: به مقدار لازم ،
فلفل قرمز و ادویه: به اندازه لازم،
ماهی یا میگو: 150 گرم،
آب: 6 پیمانه،
پیاز متوسط خرد شده: 1 عدد،
کره 50 گرم.
طرز تهیه: برنج را از قبل خیس می کنیم .بعد روغن را توی دیگ روی حرارت قرار می دهیم . پیاز خرد شده را سرخ می کنیم تا طلایی شود .سیر را خرد می کنیم و با زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد ماهی یا میگو را قطعه قطعه می کنیم و با ادویه و فلفل داخل پیاز می ریزیم تا آب ماهی به خوردش برود و حسابی تفت داده بشود. در یک قابلمه دیگر آب را با نمک می ریزیم تا جوش بیاید و وقتی آب برنج با برنج هم سطح شد موادمان را به آن اضافه می کنیم و با کفگیر آن را زیرو رو می کنیم. بعد کره رو کمی آب می کنیم وروی برنج می ریزیم. تمام این مواد را که با هم مخلوط کردیم زیر قابلمه شعله پخش کن می گذاریم و روی برنج دم کنی می گذاریم. زیر شعله را کم می کنیم . بعد از 30 تا40 دقیقه پلو آماده خوردن می شود. اگر دوست داشتید می توانید یک قاشق گشنیز به آن اضافه کنید .
منبع: hamedan.irib.ir
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد