هواری میگو یا ماهی یک غذای ماکول جنوبی است که با طرز تهیه آن در این برنامه آموزش آشپزی آشنا می‌شوید.
کد خبر: ۷۲۹۹۶۸
آموزش آشپزی / هواری میگو یا ماهی

مواد لازم برای پخت هواری میگو یا ماهی :

برنج: 3 پیمانه،

سیر: 3یا 2 حبه،

نمک: به مقدار لازم ،

فلفل قرمز و ادویه: به اندازه لازم،

ماهی یا میگو: 150 گرم،

آب: 6 پیمانه،

پیاز متوسط خرد شده: 1 عدد،

کره 50 گرم.

طرز تهیه: برنج را از قبل خیس می کنیم .بعد روغن را توی دیگ روی حرارت قرار می دهیم . پیاز خرد شده را سرخ می کنیم تا طلایی شود .سیر را خرد می کنیم و با زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد ماهی یا میگو را قطعه قطعه می کنیم و با ادویه و فلفل داخل پیاز می ریزیم تا آب ماهی به خوردش برود و حسابی تفت داده بشود. در یک قابلمه دیگر آب را با نمک می ریزیم تا جوش بیاید و وقتی آب برنج با برنج هم سطح شد موادمان را به آن اضافه می کنیم و با کفگیر آن را زیرو رو می کنیم. بعد کره رو کمی آب می کنیم وروی برنج می ریزیم. تمام این مواد را که با هم مخلوط کردیم زیر قابلمه شعله پخش کن می گذاریم و روی برنج دم کنی می گذاریم. زیر شعله را کم می کنیم . بعد از 30 تا40 دقیقه پلو آماده خوردن می شود. اگر دوست داشتید می توانید یک قاشق گشنیز به آن اضافه کنید .

منبع: hamedan.irib.ir

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها