آخرین حضورش در سری جدید «مهتاب» است که از شبکه 3 سیما پخش می شود. طبق معمول علاوه بر طنز گفتاری و حرکتی که دارد ، چاشنی مردم آزاری را هم به آن اضافه کرده است.
کد خبر: ۷۰۹۶۱
باید به حسین رفیعی خدا قوت گفت که دارد جانانه با او همراهی می کند شاید هم بهتر است بگوییم فروتنانه دارد او را تحمل می کند. در سری جدید محمد حسینی ، ناخواسته (شاید هم خودخواسته) شریک رفیعی می شود تا در اداره مغازه ای به او کمک کند. تقریبا از همین الان می شود عاقبت این شراکت را حدس زد ؛ اما از آنجا که قرار است فقط اخبار خوشایند پخش کنیم در این باره اظهار نظر نمی کنیم.
آخرین بار که با حسینی صحبت کردیم از آلبوم ترانه ای سخن می گفت که نامی عجیب و غریب داشت. می گفت یک سبک کاملا جدید اختراع کرده و گله داشت که چرا وزارت ارشاد اجازه پخش آن را نمی دهد.
اگر مخاطب برنامه های او بوده اید حتما در پاره ای از لحظات خوانندگی او را تجربه کرده اید ؛ کاری که گاهی در برنامه پرطرفدار سیمرغ انجام می دهد و سعی می کند تنوع و تفاوت را در اجرای این برنامه ورزشی اعمال کند ، کاری که در نگاه اول پیش پا افتاده و سطحی می نماید ، اما فقط آنها که با کار اجرا سر و کار دارند می دانند او از چه موانع ناپیدایی عبور کرده است.