jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۶۶۸۰۲۴   ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳  |  ۱۴:۳۰

مواد لازم: پیاز بزرگ: یک عدد، دنده گوسفندی: ۷۰۰ گرم، سیر: یک حبه، ماست چکیده: یک فنجان، روغن زیتون: نصف فنجان، نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه «دنده کباب» در خانه

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم با پشت کارد فشار دهید و آن را له کنید. سیر له شده را با روغن زیتون و ماست چکیده به آب پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید. به این ترتیب سس مخصوص این کباب آماده شده است. دنده‌ها را با دقت از هم جدا کنید و سعی کنید انتهای دنده‌ها داخل گوشت بماند و شکل ظاهر آنها حفظ شود. دنده‌ها را به مدت 8 الی 10 ساعت در سس مخصوص بگذارید و در یخچال نگهداری کنید. در آخرین مرحله نمک را به گوشت اضافه کنید و آنها را به سیخ بکشید و روی زغال کباب کنید.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سمیرا
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
به به
۰
۰

یادداشت

بیشتر
شنبه ساعت 4 اتفاق افتاد

شنبه ساعت 4 اتفاق افتاد

ساعت چهار بار نواخت.../به مادرم گفتم: «دیگر تمام شد»/گفتم: «همیشه پیش از آن‌که فکر کنی اتفاق می‌افتد/باید برای روزنامه تسلیتی بفرستیم...»

محتوای موفق را در اوج تمام کنیم

محتوای موفق را در اوج تمام کنیم

موفق‌ترین محتواها را باید در اوج تمام کرد و نباید این‌طور باشد که آن‌قدر یک برنامه را ادامه دهند که بیننده یا شنونده، زده شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر