جام جم سرا:
طرز تهیه سس:
سرکه، عسل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه سالاد مخلوط کنید. ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را خیلی آرام و ذره ذره به آن اضافه کنید و خیلی خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
طرز تهیه سالاد:
فیلهها را داخل یک قابلمه با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه روی دمای ملایم سرخ کنید تا اینکه ترد شود و به حوله کاغذی انتقال دهید تا روغن آن گرفته شده و خنک شود و در آخر آن را به تکههای کوچک خرد کنید.
گلابی را پوست بکنید و از طول به دو قسمت کنید و خیلی نازک ورقه کنید.
گلابی، شاهی و پنیر را با فیله داخل کاسه سالاد ریخته و با سس مخلوط کنید.(هایپرکلابز)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد