مواد لازم- کنسرو نخود: یک قوطی|پیاز: یک عدد|سیر: سه حبه|پودر زیره: یک هشتم قاشق چایخوری|پودر تخم گشنیز: یک چهارم قاشق چایخوری|گشنیز: ربع لیوان|جعفری: ربع لیوان|فلفل قرمز: به مقدار زیاد|روغن زیتون: برای چرب کردن.
کد خبر: ۶۶۲۸۶۸
آموزش تصویری پخت «فلافل رژیمی»

جام جم سرا:

طرز تهیه:

فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم.
کنسرو نخود را آبکش می‌کنیم و نخود‌ها را در بلندر می‌ریزیم.
پیاز و جعفری و گشنیز و سیر و زیره و تخم گشنیز و فلفل را اضافه می‌کنیم (میزان فلفلش بستگی به تحملتان دارد، هر چه بیشتر بهتر!)

با بلندر چند پالس می‌زنیم تا حدی که مواد خرد شود. در صورت نیاز چند بار با قاشق هم می‌زنیم و باز پالس می‌زنیم (نیازی نیست که له و خمیری شود).

سعی کنید نمک نریزید چون کنسرو نخود خودش نمک دارد اما بچشید اگر نیاز بود نمک اضافه کنید.

روی سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و چربش کنید.
فلافل‌ها را با کمی فاصله در سینی قرار دهید (هم می‌توان از قالب فلافل استفاده کرد هم اگر مایلید فلافلهای کپلی داشته باشید می‌توانید فلافل‌ها را به شکل توپ درآورید

روی فلافل‌ها روغن بمالید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از این مدت، سینی را درآورده، فلافل‌ها را وارونه کنید و دوباره بگذارید به مدت یک ربع در فر بماند تا پشت آن نیز طلایی شود.

معمولا رویش ترد می‌شود و مغزش پوک. اگر می‌خواهید مغزش نرم باشد باید به صورت کپل درآورید.

|جام جم سرا+تصویرنما

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها