جام جم سرا:
شیر نارگیل ۲۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه
سیر (رنده شده) نصف قاشق مرباخوری
زنجبیل (رنده شده) نصف قاشق مرباخوری (در صورت استفاده از زنجبیل خشک نصف قاشق چایخوری)
آب یک لیوان سرخالی
روغن ۳ قاشق غذاخوری
هل سبز ۳ عدد (له شده)
خامه ۱۰۰ گرم
گشنیز تازه (خرد شده) ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (برای تزیین) ۱ عدد خلال شده
بادام ورقه شده ۵۰ گرم
ابتدا مرغ را مزهدار کرده سپس کبابی و یا گریل میکنیم، بعد در سس ریخته و با گوجهفرنگی تازه تزیین میکنیم این خوراک خوشمزه با نان هندی خوشمزهتر خواهد شد.
پودر نارگیل را با آب در مخلوطکن ریخته و یک تا دو دقیقه هم میزنیم. سپس از صافی ریز یا پارچه ململ رد میکنیم؛ شیر نارگیل آماده است.
۱ـ ابتدا ماست، رب، فلفل، زیره، پودر تخم گشنیز، نمک، آبلیمو، گشنیز و روغن را در کاسهای مخلوط کرده، مرغها را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم ۲ ساعت بماند تا مزهدار شود.
۲ـ در این فرصت سس را حاضر میکنیم: شیر نارگیل، رب گوجه فرنگی، ماست، پودر تخم گشنیز، فلفل، نمک، زنجبیل، سیر و آب را مخلوط میکنیم، روغن را در قابلمهای ریخته و هلها را ۳۰ ثانیه تفت میدهیم سپس مواد مخلوط شده را اضافه کرده و با قاشق مرتب هم میزنیم. بعد خامه، گشنیز و بادام ورقه شده را هم اضافه میکنیم و پس از آماده شدن، کنار میگذاریم.
۳ـ مرغها را یا در فر (با دمای ۱۹۰ درجهٔ سانتیگراد، در طبقه وسط فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه) بریان میکنیم، یا آنها را کبابی میکنیم.
۴ـ سپس مرغها را با سس مخلوط کرده و با گوجه فرنگی تزیین میکنیم.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر