آموزش آشپزی: رولت مرغ

مواد لازم- سینه مرغ: دوعدد/ پیاز: یک عدد متوسط/ ادویه و نمک: به میزان لازم/ قارچ خرد شده: یک فنجان/ فلفل دلمه‌ای: نیم فنجان/ هویج پخته: یک فنجان/ پنیر پیتزا: ۱۰۰گرم.
کد خبر: ۶۴۱۳۷۹

طرز تهیه:

سینه مرغ را از شب قبل با آبلیمو و پیاز مزه‌دار کنید.
گوشت سینه مرغ را چرخ کنید.
پیاز رایا دنده ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید و به گوشت چرخ شده مرغ اضافه کنید.
به مواد، ادویه و نمک بزنید و خوب ورز دهید. سپس در این مرحله یک پلاستیک فریزر را باز کنید و مایه مرغ آماده شده را روی آن به شکل مربع و با ضخامت یک سانتی‌متر باز کنید.
قارچ ورقه شده را روی آن بچینید و ابتدا فلفل و بعد هویج و در مرحله آخر پنیر پیتزا را روی آن بریزید و با کمک پلاستیک رول کنید.
فویل را چرب کرده و به کمک پلاستیک رولت را به فویل منتقل کنید و آن رابپیچید و روی آن را نیز با خلال چند سوراخ کنیدو
پس از انجام مراحل فوق، رولت را در فری که با حرارت ۱۶۰ درجه تنظیم و گرم شده بگذاید و به مذت یک ساعت بپزید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها