jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۶۵۵۶۹۱   ۲۴ اسفند ۱۳۹۲  |  ۰۹:۰۰

تارت انار دسری خوشمزه است که به عنوان پس‌غذا یا حتی در میان‌وعده‌ها می‌توان آن را میل کرد. طرز تهیه آن را در ادامه مطلب فرا بگیرید.

مواد لازم برای خمیر تارت
یک و یک‌سوم پیمانه آرد
۷۵ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
یکچهارم قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق سوپخوری پودرقند
۱-۲ قاشق سوپخوری آب سرد

مواد لازم برای کرم تارت
دوسوم پیمانه شکر
۲عدد تخم مرغ
یکسوم پیمانه شیر
یکسوم پیمانه آرد
۱ قاشق سوپخوری کره
یک هشتم قاشق چایخوری وانیل

مواد لازم برای روی تارت

۱ قاشق پیمانه آگارآگار
یک دوم پیمانه شکر
یک دوم پیمانه آب
۱ عدد انار درشت دانه شده

آگارآگار را از فروشگاه لوازم قنادی تهیه کنید

طرز تهیه

۱-برای تهیه خمیر تارت ،آرد نمک و پودر قند را در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.کره را به شکل حبه قند خرد کنید و به مواد خشک اضافه کنید با نوک انگشت شروع به حل کردن کره در مواد کنید
۲-تا جایی به هم زدن و مخلوط کردن کره را ادامه دهید که مواد به شکل خرده نان در بیاید.حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ به مواد است. بلافاصله یک قاشق آب سرد به مواد اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن مواد.
نکته:اگر در موقع ورز دادن دیدید که خمیر به اندازه کافی لطیف است دیگر آب اضافه نکنید اما اگر خمیر درست نشده بود آب باقیمانده را اضافه کنید و به هم زدن و ورز دادن ادامه دهید.
۳-بعد از اینکه خمیر شکل گرفت ،آن را در کیسه فریزر گذاشته در آن را ببندید و کیسه را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند.در این فاصله قالب های تارت را آماده کرده،فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۴-از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با وردنه پهن کنید تا به ضخامت حدود نیم میلی متر برسد.خمیر را در قالب تارت پهن کنید تا جاییکه دیواره های قالب را بپوشاند .روی خمیر را با چنگال چند سوراخ بزنید تا خمیر در موقع پخت پف نکند.مدت ماندن خمیر در فر نیم ساعت است تا جایی که زیر خمیر طلایی رنگ شود.
۵-تا خمیر در فر می پزد میتوانید کرم تارت را درست کنید .شکر و آرد را در ظرفی ریخته،تخم مرغ ها را هم در همین ظرف بشکنید و با مواد مخلوط کنید شیر را هم اضافه کنید و مایه را هم بزنید مایه کرم را از صافی رد کنید تا یکدست شود و گلوله ای در آن باقی نماند
۶-مایه کرم را روی حرارت بگزارید و دائم هم بزنید تا کمی غلیظ تر شود وقتی غلیظتر شد کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود بعد وانیل را هم اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید سپس ظرف را از روی حرارت بردارید ،روی ظرف کیسه فریزری بکشید و صبر کنید تا کرم وانیل از حرارت بیفتد

۷-وقتی نان تارت آماده شد آن را از فر بیرون آورید و بگذارید تا خنک شود.وقتی هم نان تارت هم کرم وانیل خنک شدند ،کرم را روی نان ریخته و با قاشق یا لیسک خوب پهن کنید .دانه های انار را هم روی کرم ریخته و به صورت یکنواخت پخش کنید
۸-برای اینکه میوه تازه بماند باید روی آن را با یک لایه ژله ی بی رن یا همان آگاآگار پوشاند.برای درست کردن آن پودر آگارآگاررا با آب و شکر مخلوط کنید روی حرارت بگزارید و دائم هم بزنید تا جوش بیاید وقتی حباب های ریز در آن دیدید یعنی به اندازه کافی غلیظ شده است
۹-مایه آگارآگار را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود بعد آن را با قلم مو روی میوه و سطح تارت بمالید تمام سطح میوه و تارت را بپوشانید.میتوانید تارت را به مدت یکی دو ساعت در یخپال گذاشته و بعد از آن سرو کنید.|توصیه

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
تلاش آمریکا برای اجماع سیاسی علیه پرونده‌ هسته‌ای‌ ایران

تلاش آمریکا برای اجماع سیاسی علیه پرونده‌ هسته‌ای‌ ایران

خبرگزاری بلومبرگ خبر داده‌است مقامات آمریکایی پیش‌ نویس قطعنامه‌ای را تهیه کرده‌اند که هدف آن انتقاد از ایران به دلیل افزایش فعالیت‌های هسته‌ای است و از ایران می‌خواهد به طور کامل با بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی‌اتمی همکاری کند.

نقطه طلایی

نقطه طلایی

یک) عکس را خیلی وقت است گذاشته‌ام. جایی که همیشه جلوی چشمم باشد. پشت عکس، بابا با خودکار آبی و خط شکسته نستعلیق نوشته: «باغ اکبرآقا- نوروز۱۳۶۵ - با محمدمهدی جان».

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

حملات و ترورهای مرگبار در سراسر افغانستان به امری روزمره بدل شده‌است. هر کسی هم می‌تواند هدف باشد.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
یک عصر متفاوت

در مرحله نیمه‌نهایی عصرجدید چه اتفاقاتی افتاد؟ به همراه جزئیاتی از چگونگی برگزاری مرحله پایانی

یک عصر متفاوت

پیشخوان

بیشتر