جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا ظرف مناسبی را در نظر بگیرید و کف آن را چرب کنید. روی سطحی صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید و آن را درون ظرف بیندازید. طوری که تمام کف و دیوارههای ظرف را پوشش دهد سپس اضافههای آن را جدا و با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد کنید. ترهفرنگیها را هم بشویید و برشهای حلقهای بزنید. تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با جوز هندی، شیر، خامه، نمک و فلفل خوب هم بزنید.
ترهفرنگیهای برش خورده را روی خمیر بچینید. قارچ را هم ورقهای برش بزنید و روی ترهفرنگی بریزید. در این مرحله مخلوط تخممرغ را روی تره و قارچ ریخته و در انتها پنیر را رنده کنید و روی مواد بریزید.
فر را از قبل گرم کنید و ظرف پای را درون فر به مدت یک ساعت با دمای 180 درجه سانتیگراد و در طبقه بالای فر بگذارید. بعد از پخت کامل، اجازه دهید تارت سرد شود وآن را از ظرف جدا کنید و در دیس مناسبی گذاشته و از مهمانانتان پذیرایی کنید.
(ضمیمه چاردیواری دوشنبه 24 آذر 93)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد