
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
طرز تهیه:
جام جم سرا: آب گرم را داخل کاسهای بریزید و مخمر را روی آب بپاشید و ۵ دقیقه کناری قرار دهید سپس آب و مخمر را مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت دهید؛ آرد، نمک و شکر را مخلوط کنید و داخل کاسهای بریزید، مرکز آرد را گود کنید سپس روغن و مخلوط آب و مخمر را اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم و یکدست شود، خمیر را داخل کاسهای که چرب کردهاید قرار دهید، روی کاسه را با نایلون خوب بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و حجم خمیر دو برابر شود.
پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد روی سطحی که آرد پاشیدهاید خمیر را پهن کنید و نوارهایی به عرض ۴ سانتیمتر و طول ۲۰ سانتیمتر از خمیر برش بزنید.
نوارهای خمیری را کمی بکشید سپس خمیر را گره بزنید (پس از پخت خمیر پف میکند و جمع میشود و بهتر است دو طرف خمیر را پس از گره زدن کمی بکشید).
ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را ته سینی فر بچینید، روی خمیرها را با روغن زیتون یا روغن مایع برس بکشید سپس روی سینی را با نایلون بپوشانید و ۲ ساعت استراحت دهید.
خمیرها را پس از استراحت داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کردهاید و گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند و روی نانها طلایی شود؛ سیرهای خرد شده را در کره تفت دهید تا نرم شوند سپس با جعفری خرد شده مخلوط کنید و این سس را روی نانها بزنید سپس سرو کنید. |ایران کوک|
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محسن حیدریه، سرپرست گروه شبدیز درباره خیامخوانی