طرز تهیه:
جام جم سرا: آب گرم را داخل کاسهای بریزید و مخمر را روی آب بپاشید و ۵ دقیقه کناری قرار دهید سپس آب و مخمر را مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت دهید؛ آرد، نمک و شکر را مخلوط کنید و داخل کاسهای بریزید، مرکز آرد را گود کنید سپس روغن و مخلوط آب و مخمر را اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم و یکدست شود، خمیر را داخل کاسهای که چرب کردهاید قرار دهید، روی کاسه را با نایلون خوب بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و حجم خمیر دو برابر شود.
پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد روی سطحی که آرد پاشیدهاید خمیر را پهن کنید و نوارهایی به عرض ۴ سانتیمتر و طول ۲۰ سانتیمتر از خمیر برش بزنید.
نوارهای خمیری را کمی بکشید سپس خمیر را گره بزنید (پس از پخت خمیر پف میکند و جمع میشود و بهتر است دو طرف خمیر را پس از گره زدن کمی بکشید).
ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را ته سینی فر بچینید، روی خمیرها را با روغن زیتون یا روغن مایع برس بکشید سپس روی سینی را با نایلون بپوشانید و ۲ ساعت استراحت دهید.
خمیرها را پس از استراحت داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کردهاید و گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند و روی نانها طلایی شود؛ سیرهای خرد شده را در کره تفت دهید تا نرم شوند سپس با جعفری خرد شده مخلوط کنید و این سس را روی نانها بزنید سپس سرو کنید. |ایران کوک|
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد