طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
کره را اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید تا شکل خرده نان در بیاید. پنیر و اسفناج را اضافه و مواد را مخلوط کنید.
در ظرف جداگانه ای، شیر و یک عدد تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. مخلوط شیر را به مواد خشک اضافه کنید و با دست هم بزنید.
خمیر به دست آمده را به قطر نیم سانتی متر با وردنه باز کنید و به قطعات ۸ تا ۱۰تایی برش بزنید، سپس قطعات را روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و یک عدد تخم مرغ باقی مانده را بزنید و روی هر تکه خمیر بمالید.
سینی را به مدت ۲۰دقیقه در فر که از قبل روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار گرفته است، بگذارید.
>> خراسان
*شما نظرتان چیست؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکردهای جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم
بررسی آسیبهای نگاه غرب به مسأله زن در گفتوگوی «جامجم» با دکتر عاصمه قاسمی، جامعهشناس
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد