مواد لازم:
گوشت مرغ بدون استخوان: ۱ کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده کرد)
سیر: ۳ حبه
زردهٔ تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
دارچین: یک سوم قاشق مرباخوری
زنجبیل: یک پنجم قاشق مرباخوری
هل: نصف قاشق مرباخوری
میخک: ۲ عدد
جوز هندی: ۲ عدد (به جای میخک و جوز هندی میتوان از نصف قاشق مرباخوری آویشن استفاده کرد.)
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ: ده عدد (به همان صورت کامل و تکه نکرده اضافه میکنیم تا هنگام برش زدن کالباس، دیده شود و سطح کالباس را زیباتر کند)
طرز تهیه:
*گوشت مرغ را همراه سیر، ۳ بار چرخ میکنیم.
*آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویهها را به آن اضافه کرده، آن را بخوبی مخلوط میکنیم.
مخلوط را دوباره الک کرده، سپس به مرغ اضافه میکنیم.
*تخم مرغ را اضافه کرده، با دست خوب ورز میدهیم.
*آنگاه قارچها و روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ میدهیم تا مانند خمیر در آید.
*فویل آلومینیمی را به عرض ۶۰ سانت و طول یک متر بریده، روی سطحی صاف پهن کرده، مواد کالباس را روی آن گذاشته، خوب میپیچیم.
*دو سر فویل را مانند شکلات خوب میپیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخارپز کرده (یا در دستگاه بخارپز قرار میدهیم) و سپس آن را در داخل یخچال میگذاریم تا خوب سرد شود.
*پس از سرد شدن، آن را به اندازهٔ دلخواه برش میزنیم.
*کالباس خانگی سالم شما آماده است.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد موتمن، نویسنده و کارگردان از روزهای دفاعمقدس
پروفسور زوران میلوشویچ، استاددانشگاه صربستان در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با محمد حاتمی، کارگردان و بازیگر نمایش «شبیه خون»
گفتوگو با سیدرضا صدرالحسینی