هیچ میدانستید کالباس و سوسیس زیر پلهای و روی پلهای از خمیر امحا و احشای مرغ تولید میشود؟!
مصاحبه رییس سازمان غذا و دارو را بخوانید: ازمرغ فروش میخواهید که مرغ راپاک کند و تمام پوست و آشغال وچربی و دل و روده آن را بگیرد. او هم این کار را میکند و زواید را در پاتیلی میریزد و مرغ پاک کرده را به بیش از دو برابر قیمت به شما میفروشد. چند روز بعد برای فرزندان دلبندتان باقیمتهای گزاف پیتزا یا ساندویچ کالباس وسوسیس سفارش میدهید و چه بسا خودتان هم با لذت ناخنکی به آن میزنید و کلی خوشحال میشوید که چه غذای دلچسبی برای فرزندانتان خریده اید غافل ازاینکه همان پوست و دل و روده و پی و چربیهای مملو از هورمون را که چند روزقبل به قیمت مرغ کامل و پاک نکرده خریده و سپس دور ریخته بودید دوباره خریدهاید و با لذت شاهدخورده شدن آنها توسط فرزندان عزیز و دلبندتان هستید! بعدهم غصه میخورید که چرا سینه پسر هشت نه ساله دلبندتان مانند سینه های یک دختر سیزده چهارده ساله شده و دلخراشتر آن که همین فرزندی را که از جان خود عزیزتر میدارید به سی سالگی نرسیده به دلیل چاقی و اختلالات هورمونی و گرفتگی عروق باید از این مطب به آن مطب و از این بیمارستان به آن بیمارستان ببرید و بر بخت بد او و بخت بدخودتان نفرین کنید.
تولید کالباس و سوسیس زیر پلهای و روی پلهای از خمیر امحاو احشای مرغ
رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام تولید سوسیس و کالباس زیر پلهای و استفاده از خمیر مرغ (که حاوی همه امحا و احشای زائد مرغ هم هست) در تولید این محصولات گفت: حتی اگر جلوی چشمم از بهترین جای گوشت هم در تولید این فرآوردهها استفاده کنند لب به سوسیس و کالباس نمیزنم.
احمد شیبانی درباره وضعیت تولید فرآوردههای پروتئینی در کشور افزود: وقتی ما حدود ۲ سال پیش مسئولیت غذا و دارو را پذیرفتیم برخی تولید کنندگان سوسیس و کالباس از خمیر مرغ که حاوی همه امحا و احشا و اشغال مرغ بود استفاده میکردند.
وی ادامه داد: ما نامه نوشتیم که جلوی این کار را بگیریم، بگذریم که چقدر اذیت شدیم و چقدر مقاومت کردند اما این یک واقعیت است که میگفتند اگر ما از این مواد استفاده نکنیم ضرر میکنیم.
معاون وزیر بهداشت گفت: برخی کارخانههای بزرگ و معروف آمدند که این دستورالعمل را رعایت کنند اما بعد معلوم شد که یکسری تولید کنندگان زیر پلهای و قاچاق در بازار هستند که این کارها را میکنند و محصولات با قیمت ارزان وارد بازار میکنند و در اختیار ساندویچیها قرار میدهند. کارخانههای بزرگ و معروف سوسیس و کالباس که از وزارت بهداشت پروانه دارند، مشکلات کمتری دارند اما همه سوسیس و کالباسهایی که در بازار هستند از برندهای معروف نیستند، شما میروی در ساندویجی یک کالباس یا سوسیسی را لای نان میگذارد و به شما میدهد؛ از کجا میدانید که چیست.
رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: تازه سوسیس و کالباس فله هم در بازار هست، ما وظیفه داشتیم این برخورد را داشته باشیم و محکم هم پای آن ایستادیم و گفتیم خلاف است بعد هم آیین نامه آن را به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ کردیم و گفتیم پیگیری میکنیم. البته اگر محصولات قاچاق وارد بازار شود باید مسئولان معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و بهداشت محیط با آن برخورد کنند و مأموران بهداشتی که در محل عرضه مرغ در مغازهها حاضر میشوند و جلوی آنها مرغ را پوست میکنند و اشغالش را در یک ظرف میاندازند باید مراقبت کنند که این اشغالها وارد سیستم نشود.
شیبانی افزود: بنده خودم لب به سوسیس و کالباس نمیزنم حتی اگر جلوی چشمم گوشت ران را هم بگذارند و با آن سوسیس و کالباس درست کنند باز هم نمیخورم و کلاً وزارت بهداشت به مردم توصیه میکند که اصلاً فست فود و سوسیس و کالباس یا همبرگر نخورند.
>> سایت طعام اسرار
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید