مواد اولیه:
مرغ پخته و ریز خرد شده: نصف یک عدد
لبو پخته و خرد شده: چهار عدد
اسفناج پخته شده ۱۰۰ گرم
برنج آبکش شده: سه پیمانه
پیاز سرخ شده: یک عدد
زعفران ساییده شده: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن «به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت میدهیم و لبوها را به صورت دلخواه خرد میکنیم. اسفناجها را میگذاریم کمی نرم شوند. (اسفناجها نیازی به پخت زیاد ندارند) درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایهلایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و میگذاریم تا برنج دم بکشد.
به خاطر اینکه لبوها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابهلای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه میکنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له میشود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.
>> لقمه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است