غذای محلی: پنیر برشته

در دسته‌بندی غذاهایی از نوع کوکو و املت، نوعی غذای محلی به نام «پنیر برشته» در بین اهالی شمال کشور هوادار دارد که طرز تهیه و پخت آن را در ادامه مطلب به صورت تصویری آورده‌ایم. امیدواریم از تهیه و صرف آن لذت ببرید.
کد خبر: ۶۱۱۶۶۰

مواد اولیه (برای 4 نفر):

تخم مرغ .................................. 4 عدد
پنیر محلی (سیاه مزگی)............. 100 گرم
کره .........................................  25 گرم
نمک و فلفل و آویشن ................. به مقدار لازم

گام ۱

ابتدا پنیر را رنده کنید

گام ۲

به این شکل

گام ۳

سپس کره را روی شعله بسیار کم آب کنید

گام ۴

تخم مرغ را در ظرفی هم بزنید

گام ۵

پنیر را در کره حسابی تفت دهید طوری که کره کاملا به خورد پنیر برود

گام ۶

سپس تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا تخم مرغ به حالت بریده بریده شود به آن فلفل اضافه کنید

گام ۷

این پنیر چون شور است با احتیاط به آن نمک اضافه کنید سپس به آن آویشن بزنید در استفاده از آویشن سخاوتمند باشید

گام ۸

آن را هم بزنید تا تخم مرغ سفت شود

گام ۹

بهتر است با نان تست سرو شود.

>> گورمند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها