طرز تهیه «کروکت گوشت»

کروکت گوشت سرشار از ویتامین است. این غذا با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود و مراحل پخت آن نیز بسیار آسان است. امیدواریم با یادگیری و امتحان این غذا، از طبخ و سرو آن لذت ببرید.
کد خبر: ۶۱۸۹۹۴

مواد اولیه:

    گوشت چرخ‌کرده 350 گرم
    پودر نان خشک‌ و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام یک پیمانه
    برنج پخته شده نصف پیمانه
    پیاز یک عدد
    تخم‌مرغ سه عدد
    نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
    سس سفید نصف پیمانه

 


طرز تهیه:

پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می‌کنیم. نمک، فلفل، تخم‌مرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم و در جای خنک می‌گذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله می‌کنیم و آن را در آرد سفید می‌غلتانیم و در دو عدد تخم‌مرغ که خوب زده شده فرو می‌بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می‌کنیم.


طرز تهیه سس سفید:

یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می‌دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

>> لقمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
ناهید
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۵
۰
۰
من درست كردم عالی شد
سحر
-
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۲
عالی شد

نیازمندی ها