تورتیلا یک نوع نان مکزیکی نازک و پخته شده از آرد سفید شدیداً آسیاب شده، شبیه لواش است که با راهنمای ذکر شده در ادامه مطلب می‌توان در منزل هم آن را تهیه کرد. از این دستور پخت، حدود ۱۲ عدد تورتیلا به اندازه ۲۵ سانتی‌متر به دست می‌آید.
کد خبر: ۶۰۶۴۳۱

مواد لازم:

آرد سفید ۵۰۰گرم
بیکینگ پودر ۲ /۱قاشق مرباخوری
نمک کمی
روغن جامد (یا مارگارین) ۱۰۰گرم
آب گرم ۲ /۱لیوان

طرز تهیه:

آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه‌ای مخلوط کرده و با روغن جامد آمیخته، سپس کم‌کم آب را اضافه می‌کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را ورز داده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه نایلون می‌گذاریم تا بماند. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم و روی خمیرها را با نایلون می‌پوشانیم. هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز می‌کنیم. هر دایره حدودا به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر باشد. یک ماهی‌تابه چدنی یا ماهی‌تابه‌ای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم می‌کنیم و بدون روغن هر نان را حدود یک دقیقه می‌پزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و کنار می‌گذاریم. نان‌ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه‌ای می‌پیچیم تا خشک نشود. برای جذاب شدن شکل غذا می‌توانید آن را با انواع سبزی‌ها و سس گوجه تزیین کنید

>> ویستا

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها