
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
مواد لازم:
آرد گندم: ۱۷۵ گرم، جو پرک پودر شده: ۲۵ گرم، نمک: یکدوم قاشق چایخوری، بکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری، کره یا مارگارین: ۷۵ گرم، شکر: ۴۰ گرم، شیر: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری و عسل: ۱ قاشق سوپخوری.
طرز تهیه:
آرد گندم و پودر جو پرک را با هم مخلوط کنید و سپس نمک و بکینگپودر را به آن بیفزایید. کره را به قطعات کوچک خرد کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید. شکر را نیز بیفزایید و کمی مواد را با هم مخلوط کنید. سپس کمکم شیر را اضافه کنید و مخلوط را ورز دهید. در آخر، عسل را بیفزایید و نیمساعت به خمیر استراحت بدهید تا دیگر به دست نچسبد. خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و با قالبهای گرد یا هر قالب دلخواه دیگری آن را قالب بزنید. خمیر قالب زده را در سینی فر چرب شده با رعایت فاصله بچینید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط بپزید. بهتر است هنگامی که بیسکویتها را در سینی فر چیدید، با چنگال چند سوراخ روی بیسکویت بیندازید. بعد از اینکه بیسکویتها را از فر درآوردید، آنها را روی توریِ سیمی خنک کنید.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری/ معصومه رامشینی
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رئیس پلیس فتای کشور
«جام جم» در گفتوگوی اختصاصی با دبیر ستاد نانو، عملکرد این مجموعه در سال ۱۴۰۱ را بررسی میکند
گفتوگوی «جامجم» با نادر مشایخی، هنرمند تجربهگرا
سیده الهام حسینی دختر تاریخساز وزنهبرداری ایران