به گزارش جام جم سرا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بررسی ها نشان میدهد مجاورت در کنار بوی غذا مانند استشمام دود سیگار یا حتی از آن هم خطرناکتر است زیرا گازهایی که هنگام طبخ غذا وارد ریه میشوند آسیب به ریه و سیستم تنفسی را به همراه دارند.
پزشکان توصیه میکنند هنگام آشپزی، زیاد در آشپزخانه نمانید و حتما هود گاز را روشن کنید تا گازهای مضر در فضای خانه پخش نشوند.
>> باشگاه خبرنگاران جوان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم