پشت گردن ماهی را تا قسمتی که به استخوان میرسد برش دهید
ماهی را به پهلو بگذارید سپس چاقو را زیر قسمت بریدگی قرار دهید
چاقو را از بالا تا دم ماهی بکشید (در زمان برش دادن با دست ماهی را ثابت نگهدارید)
لایه بالایی گوشت ماهی (فیله اول) را پس از برش دادن کنار بگذارید
قسمتهای اضافی مانند استخوان، دم و بالههای ماهی را از فیله دوم جدا کنید
در صورتی که ماهی شما بزرگ است میتوانید هر فیله را به چند قسمت تقسیم کنید
>> ایرانکوک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: