jamejamsara
سرا پیشخوان سرا کد خبر: ۵۸۸۳۸۶ ۲۴ مرداد ۱۳۹۲  |  ۱۰:۲۹

این آموزش برای بریدن، خرد کردن و فیله کردن تمام ماهی‌ها کاربرد دارد و با چند بار انجام آن می‌توانید با کسب تجربه، دفعات بعد خیلی سریع‌تر و راحت‌تر، انواع ماهی را برش دهید و فیله کنید.

 

 

 

پشت گردن ماهی را تا قسمتی که به استخوان می‌رسد برش دهید

 

ماهی را به پهلو بگذارید سپس چاقو را زیر قسمت بریدگی قرار دهید

 

چاقو را از بالا تا دم ماهی بکشید (در زمان برش دادن با دست ماهی را ثابت نگهدارید)

 

لایه بالایی گوشت ماهی (فیله اول) را پس از برش دادن کنار بگذارید

 

قسمت‌های اضافی مانند استخوان، دم و باله‌های ماهی را از فیله دوم جدا کنید

 

در صورتی که ماهی شما بزرگ است می‌توانید هر فیله را به چند قسمت تقسیم کنید


>> ایران‌کوک

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
پرچم افراشته بر جنازه‌ها

پرچم افراشته بر جنازه‌ها

آسمان، خاکستری است. زمین، یک دشت وسیع است پر از خانه‌های مخروبه و خرابه‌های سیمان و بتون و آجری که روزی دیوارهای خانه‌هایی بودند.

مراکز درمانی در ICU

مراکز درمانی در ICU

در سراسر دنیا استانداردهای ایمنی مشخصی برای مراکز تجمعی گوناگون تعریف شده و در کشور ما نیز قانون معینی درباره لزوم رعایت استانداردهای ایمنی در تمام ساختمان‌هایی که بیش از 25 نفر از آن بهره‌برداری می‌کنند تصویب شده‌است که براساس این قانون همه این ساختمان‌ها ملزم به رعایت استانداردهای بین‌المللی ICS هستند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر