jamejamsara
سرا پیشخوان سرا کد خبر: ۵۸۸۳۸۶   ۲۴ مرداد ۱۳۹۲  |  ۱۰:۲۹

این آموزش برای بریدن، خرد کردن و فیله کردن تمام ماهی‌ها کاربرد دارد و با چند بار انجام آن می‌توانید با کسب تجربه، دفعات بعد خیلی سریع‌تر و راحت‌تر، انواع ماهی را برش دهید و فیله کنید.

 

 

 

پشت گردن ماهی را تا قسمتی که به استخوان می‌رسد برش دهید

 

ماهی را به پهلو بگذارید سپس چاقو را زیر قسمت بریدگی قرار دهید

 

چاقو را از بالا تا دم ماهی بکشید (در زمان برش دادن با دست ماهی را ثابت نگهدارید)

 

لایه بالایی گوشت ماهی (فیله اول) را پس از برش دادن کنار بگذارید

 

قسمت‌های اضافی مانند استخوان، دم و باله‌های ماهی را از فیله دوم جدا کنید

 

در صورتی که ماهی شما بزرگ است می‌توانید هر فیله را به چند قسمت تقسیم کنید


>> ایران‌کوک

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

دومین سفر خارجی رئیس‌جمهور همچون نخستین سفر برای حضور در اجلاسی بین‌المللی است که در یکی از کشورهای آسیای میانه برگزار می‌شود؛ اجلاس سران سازمان اکو در عشق‌آباد ترکمنستان.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
روزنامه بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها