مواد لازم:
۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست
نمک دریایی و فلفل
۹ برگ مریم گلی تازه
۶ برش ژامبون ایتالیایی پروشوتو
۳ قاشق چایخوری روغن زیتون
نیم فنجان آب مرغ
ربع فنجان آب لیموی تازه
نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت
جعفری تازه، خرد شده
چند قاچ لیمو (اختیاری)
دستور تهیه:
سینههای مرغ را بین دو تکه کاغذ روغنی بگذارید. سپس با گوشتکوب آنها را بکوبید تا ضخامتشان یک سانت شود. به هر دو طرف آنها چاشنی و ادویه بزنید و برگهای مریم گلی را روی آنها قرار دهید.
با دو تکه ژامبون پروشوتو هر سینه مرغ را بپیچید. سه قاشق چایخوری روغن زیتون را در ماهیتابهای بریزید و روی شعله متوسط یا زیاد بگذارید. وقتی ماهیتابه و روغن داغ شدند، مرغها را داخل آن بگذارید و حدود ۳ دقیقه حرارت دهید تا خوب طلایی شوند. سپس آنها را پشت و رو کنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید.
گوشت را روی بشقابی کنار بگذارید.
آب گوشت را با آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه کوچکی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. ماهیتابه را روی شعله اجاق بگذارید و مخلوط آبلیمو را در ماهیتابه بجوشانید. ۱ دقیقه بگذارید جوش بخورد تا کمی غلیظ شود و در این زمان دائماً آن را هم بزنید.
در نهایت این سس را روی سینههای مرغ آماده بریزید و فوراً سرو کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد