مواد لازم:
پیاز خام خلال شده: ۲ عدد
بادمجان: ۵ عدد
کدو: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
فلفل سبز دلمهای: ۱۵۰ گرم
سیر: ۲ حبه
نعناع: ۱۵۰ گرم
ترخون: ۱۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۱۵۰ گرم
روغن زیتون: ۱۵۰ گرم
نمک: مقداری
طرز تهیه:
پیاز را خلال و در روغن سرخ کنید تا کمی طلایی شود، سپس سیر را بکوبید و داخل پیاز بریزید و به هم بزنید، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد کنید و با پیاز و سیر تفت دهید. سپس بادمجان و کدو را حلقه حلقه کنید و به پیاز اضافه و گوجه فرنگی را نیز خرد کنید و داخل ظرف بریزید و کمی نمک بزنید و سبزی معطر را نیز اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود. بهتر است روی گوجه فرنگیها آبجوش بریزید و پوست آن را بگیرید و بعد مصرف کنید، باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نشود.