jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۶۲۳۳۸   ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲  |  ۱۱:۲۶

بادمجان از جمله مواد غذایی است که می توان با آن انواع خوراکی ها و غذاها را پخت. برای اینکه تنوع غذایی در برنامه شام و ناهارتان ایجاد کنید ، امروز سرآشپز ما می خواهد طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی را به شما آموزش ده .

مواد لازم

روغن مایع و آب  :از هر کدام نصف پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

کره : یک قاشق سوپخوری

بادمجان کبابی : دو عدد

پنیر سفید: 50 گرم

پنیر پیتزا :20 گرم

نمک و فلفل و کنجد و آرد: به میزان لازم

زرده تخم‌مرغ :یک عدد

طرز تهیه

 آب، روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کم‌کم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر یک‌دستی به وجود آید و به دست نچسبد.

بادمجان هارا کبابی و ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رنده‌شده، نمک و فلفل مخلوط کنید.

خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنمجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید.

روی آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید.

 

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهشید حسینی از تهران
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۴
لطفا چند نوع سانویچ را كهدسریع آماده بشه رو آموزش بدید. ممنون از این سایت خوب سراتون
۰
۰

یادداشت

بیشتر
چالش ایجاد شغل برای نخبگان

چالش ایجاد شغل برای نخبگان

مسائل مربوط به نخبگان از سال‌ها قبل مورد توجه من بود، به طوری که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی وارد این بحث شدم و دغدغه‌هایم را پیگیری کردم. علت اصلی‌اش هم این بود که در نمایشگاهی مطلع شدم از۱۵۰ دانش‌آموز المپیادی کشور، حدود ۹۰ نفرشان به خارج کشور مهاجرت کرده‌اند. این موضوع باعث شد تا من نظریه مهاجرت ژن‌ها را مطرح کنم و در مقاله‌ای به آن بپردازم.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها